HOME MAKEOVER DEL 1

Jag bor ju i en liten etta på 28 kvm med balkong, den är helt fantastisk och jag älskar den verkligen. Detta är min "Frizoon" där jag kan slappna av och bara vara, underbart. 
Jag har blivit förälskad i linne och gråa nyanser blandat med vitt. Jag har mängder med kuddar och de två gråa stora kuddarna är sammet som jag fyndade på Ikea för typ 69 kronor styck (för fodralen alltså) kap va? 
Sedan älskar jag att bädda med lager på lager, och linne gör att allting ger en lyxigare känsla.
 
Mitt sängbord pryder jag med två böcker, en från Dior och en från Chanel jag fick av Bergliot i 25-årspresent. Jag gillar detaljer och en liten glasvas med ecalyptus i kan verkligen göra underverk. Vad tycker ni?
 
 
Guld, guld, guld! Jag älskar detaljer i guld tillsammans med vitt och gröna växter. Här närmast ser ni en lykta jag fick av Lollo när jag fyllde år, så himla fin och ni hittar den på H&M HOME. 
 
 
Min vackra kimono som jag fick av pappa och Eva när de var i Vietnamn nu i januari. Hur vacker är den inte? Jag visste att den skulle pryda min tomma vägg väldigt bra på en tunn guldgalje vilket den även gjorde. Sämre blev det ju inte i kombination med den fina vasen (också från H&M HOME) jag fick av Lina när jag fyllde år. Mina gråa linnegardiner som min pappa slet med för en vecka sedan gör också såå stor skillnad i mitt lilla hem. 
 
 
Som sagt - more is more när det gäller blommor! 
 
Godmorgon vänner!
 
Jag har ju gjort om en hel del här hemma och jag tänkte att jag får börja med Del 1, annars blir det så himla mycket på en gång. Gillar ni det? Jag älskar mitt hem! 
Jag tänkte att jag ska visa er imorgon mina nya sko och hatthyllor jag fick av mamma och Verner också i födelsedagspresent samt lite andra detaljer. 
 
Nu ska jag fixa i ordning mig här, dricka upp mitt kaffe och möta mamma då vi ska ta en prommis längs Årstaviken till mormor och hälsa på. Senare kommer en dagens upp och lite annat kul så vi hörs senare!
 
LOVE, S
 
 
 
Allmänt, Home, Inredning, Inspo | |
#1 - - Freja:

Du har det jättefint :)

Svar: Tack Freja :D
sofiafrisk.se

Upp