PAUS!

Hej fina ni! 
 
Jag kommer att omstrukturera hela bloggen, flytta den till min egen portal samt att en bekant till mig ska hjälpa mig att göra om designen på hela bloggen. Detta kommer ta någon vecka men jag uppdaterar er såklart när allt är klart!
 
HÖRS SNART BRUDAR! 
 
 
Allmänt | | En kommentar |

SAMARBETE ★

 
Blus: SHE IN 
 
Hej fina ni!
Jag älskar prickar, mönster och volanger så därför förstår ni säkert att jag fullkomligt älskar den här blusen som är från She In. Det är "den perfekta blusen som passar till alla tillfällen". Jag har använt den vid affärsmöten, på jobbet ochpå fritiden (som tillexempel på bilderna, till slitna jeans). Tänk vad snyggt i sommar när man kan stoppa in den i ett par höga ljusa levi's jeans och strosa omkring - hej hej sommar, kom nu!
 
Ni hittar blusen här
 
Sponsrat inlägg
 
 
Allmänt, Jobb, Mode, Outfits, Samarbeten | | Kommentera |

NYSTART!

 
 
God morgon alla härliga tjejer!
 
Ny vecka - ny start - solen skiner och allt är så jäkla grymt för tillfället. 
Jag kommer att påbörja ett kost- och träningsschema den här veckan med hjälp av en riktigt duktig pt och numera även vän. Det blir antagligen i 6 eller 8 veckor och jag kommer köra stenhårt. För mig handlar framgång om mental och fysisk hälsa och jag vill verkligen komma igång med en bra balans och en kontunerlig träning vilket skapar mer harmoni hos mig. Jag har tränat till och från hela mitt liv men kommer nu verkligen köra strikt för att "kicka igång" mig. JAG ÄR SÅ PEPPAD!
 
Följer ni med på resan? 
 
LOVE, S
 
 
 
Upp