TVÅ BALLA BRUDAR

CAROLINA GYNNING. Jag tycker verkligen hon är ascool. Jag gillar henne för att hon tar sjukt mycket plats, är sådär "mycket", hörs och syns överallt och för att hon är öppen med att hon gjort massa galna grejer när hon var yngre men att det går att växa upp och göra något bra av det. Fattar ni hur jag menar? Jag diggar henne starkt!
Och hur vacker var hon inte i fredags på Elle-galan? STUNNING!
 
HANNA STEFANSSON. Jag diggar henne för att hon alltid ser och genuint verkar glad. Hon drar liksom inte de där ytliga poserna som jag inte riktigt klarar av utan hon känns väldigt äkta. Jag fick ju höra den kommentaren av Bianca Ingrosso under It-girlsinspelningen, att jag verkar väldigt äkta, så det kanske är så att jag känner igen mig väldigt mycket i henne, trots att jag inte känner henne. Whatever, cool brud som kör sitt race. Magisk styling med detaljer i en orange färgskala på väska, örhängen och läppstift, ON POINT!
 
 
Jag är inte speciellt bra på att följa röda mattan och vad som händer där men just Elle-galan tycker jag levererar på ett annat sätt. Det känns mer personligt på något sätt, även fast det är sjukt ytligt. Kanske för det är svenska profiler som man jobbat med osv, jag vet inte.
 
Vem tycker ni hade bästa looken? 
 
 
 
 
Allmänt, Inspo, Mode | |
Upp