TACKSAM FÖR ALL FIN RESPONS <3

 
 
 
HEJ ALLA FANTASTISKA LÄSARE!
 
Jag måste bara säga TACK för all underbar och fin respons och alla kommentarer som trillade in under det inlägget som publicerades på blogg.se. 
 
Det är precis detta jag jobbar med, att nå ut till andra människor, främst tjejer, i liknande situationer och jag vet att det är så många där ute som går igenom olika resor och som verkligen kämpar varje dag med ångest i olika varianter. 
 
Idag har jag haft ångestkänningar sedan 15.00-tiden, som handlar om min OCD, det spökar massor av tankar i mitt huvud som egentligen inte är sanna. Jag tänker att det bland annat kan handla om att jag slarvat med min medicin den senaste veckan. Jag måste verkligen tänka på det då det sabbar rubbningen för mitt välmående om det slarvas för mycket. Jag försöker dock att "Acceptera" den och låta den vara där. Jag försöker även använda mina verktyg jag fått av min psykolog jag gick hos hur jag ska agera i sådana här situationer. 
Jag har inte haft sådan här ångestkänning på väldigt länge och då är det också extra jobbigt. Däremot är jag också lite ur form pga diverse saker som hänt i veckan som tagit stor del av min energi. 
 
Nu ska jag fortsätta käka choklad och hänga med Linnea - underbar lördagskväll!
 
NI ÄR BÄST!
 
 
Allmänt, Personligt, Psykisk ohälsa | |
Upp