JAG BARA GJORDE DET!

 
 
 
 
 
 
 
Jag är en människa som behöver skapa mig mina egna rutiner för att må bra. Jag behöver kunna bestämma mycket själv och jag behöver främst jobba med det jag verkligen brinner för. 
Jag har haft ett fantastiskt roligt jobb de senaste åtta månaderna. Jag har lärt mig massor, utvecklats både som person och yrkesmässigt och jag har lärt känna några av mina idag bästa vänner. Det är speciellt två personer som jag har kommit riktigt riktigt nära, Amanda och Evelina. De är idag som mina soulsisters som vet det mesta och jag kan säga att det är få personer jag skrattar med så mycket som jag gör med dem. 
 
Men senaste tiden har det inte känts rätt med det jobbet jag har idag. Jag utvecklades inte på det plan jag ville, jag fick inte ut det jag behöver för att vara lycklig. Så efter många om och men sa jag upp mig i måndags från min fasta anställning jag fick i december. Det var inte rätt längre. Jag var inte lycklig, jag tyckte inte det var speciellt kul att gå till jobbet vilket jag hade känt ett tag så jag bara gjorde det. Jag hoppade rakt ut, utan att veta speciellt mycket om framtiden. 
 
Så, nu står jag här, utan fast inkomst from mars men jag kommer att satsa helt och hållet på mitt varumärke, SOFIA FRISK. Jag kommer att utveckla bloggen till ännu högre höjder, skapa en vlogg (youtube), har påbörjat min självbiografi, ska ut och föreläsa och även jobba med ett spännande projekt tillsammans med en av mina bästa vänner, Linnea, som kommer att bli helt amazing! 
 
Jag bara känner att livet är för kort, för kort för att inte göra det som man är sådär lycklig med. Jag vet att allting löser sig, det bara gör det, lita på vad ert hjärta säger och följ magkänslan, det brukar bli bäst så. 
 
Hänger ni med på resan? 
 
 
 
Allmänt, Inspo, Personlig Utveckling | |
Upp