OTROLIGT TACKSAM

 
GOD KVÄLL PINGLOR!
 
Jag har precis kommit hem från Göteborg och är nu hemma och bara tar det lugnt med Coco. Det är helt insane hur mycket kärlek man kan få från en sådan liten hund när man kommer, bland annat det är jag väldigt tacksam för. 
 
Det här inlägget kommer att handla om tacksamhet, för ja, det är precis vad jag är, speciellt efter den här helgen. Vi har haft en otroligt spännande och givande affärshelg. Jag, Linnea och Louise åkte ner till Göteborg igår morse och mötte upp de andra tjejerna i Matildas fotostudio utanför Göteborg där vi hängde i fyra timmar. Matilda är otroligt duktig, wow! 
På kvällen åt vi en fantastisk god middag på restaurangen "NORDA" som ligger i Clarion Post i centrala Göteborg - rekommenderas varmt! Vi hade en så himla härlig och trevlig kväll som inleddes med information från Linnea om vad som just nu händer i bolaget. Resten av kvällen satt vi och snackade om allt möjligt och jag skrattade så jag fick ont i magen. Jag kände verkligen hur tacksam jag är som får omges av sådana powerbrudar som vill framåt, tror på sig själva och bara kör på SIN grej. Tillsammans kan vi skapa magi brudar!
 
Hela bilresan hem idag satt jag och Linnea och pratade drömmar, visioner och mål i livet. Vi satt också och diggade till aspeppig och mäktig musik samtidigt som himlen lös rosa, då kände jag verkligen en extrem tacksamhet över livet och att jag IDAG älskar att leva, älskar mitt liv och njuter av VARENDA dag. Så har det inte varit de senaste åren och därför uppskattar jag det idag väldigt väldigt mycket. Livet går att förändra och jag ser att allting är möjligt, bara man jobbar tillräckligt hårt för att nå sina drömmar och mål. Håller ni med?
 
All kärlek till er, 
 
 
Allmänt, Inspo, Personlig Utveckling, Psykisk ohälsa | |
Upp