NOORA MED MÖRKT HÅR?

 
 
DENIM - MONKI - SKJORTA - H&M - 
 
Happy Wednesday!
 
Hoppas att ni alla har haft en fin dag. Jag var på fint humör imorse, men efter lite omständigheter kände jag mig rätt illa till mods under förmiddagen, jobbig känsla i kroppen. 
Jag sprang till H&M under lunchen med Paulina och kände mig genast lite mer pepp - hittade en kritstrecksrandig kavaj och en blommig klänning på rean (win win) vilket såklart genast piggade upp mig (både Paulina och shoppingen alltså, haha). 
Under eftermiddagen drog jag in två affärer vilket var nice, och vi hade en bra stämning inne hos oss. 
 
Efter jobbet drog jag, Evelina och Rasmus på en aw på Hornhuset, käkade gott och tog ett par öl och hade det supertrevligt, underbara kollegor det där alltså. 
 
Jag vet att jag lovade ett viktigt inlägg idag, men då jag är riktigt trött nu kommer jag skriva det under dagen imorgon istället då jag verkligen vill få ut allt jag känner, tänker och tycker där. Håll utkik under morgonen då jag även bjuder på en dagens! 
 
Förresten - idag känner jag mig som "Skam-Noora" fast med mörkt hår, haha. Vit skjorta, retrojeans, kortklippt och rött läppstift (visserligen mörkt, men ändå) haha. Skam har verkligen påverkat oss alla, och jag älskar det! Någon som vet när säsong 4 kommer ut? (beroende). 
 
 
 
Allmänt, Mode, Outfits | |
Upp