MITT NYA PROJEKT!

 
Heeeej alla powerbrudar!
 
Jag har ju hintat på instagram (sofiafrisk.se) om ett nytt projekt som jag dragit igång. Det roliga var att det var inte alls meningen att det skulle bli ett projekt egentligen utan jag skrev i en grupp på Facebook IGÅR som Josefin Dahlberg har skapat - Power Babes - att det vore kul om vi kunde dra ihop några som kunde peppa och träna tillsammans. Helt plötsligt svämmade kommentarerna över och vi var över 25 brudar som ville träna, peppa osv tillsammans. Då tänkte jag BIG (Dream big) och jag skapade en grupp på Facebook som heter "GIRLPOWER-TRÄNING" och nu är vi helt plötsligt över 60 medlemmar och massor av tjejer skriver till mig vilket grymt initiativ osv. HUR HÄRLIGT? Jag älskar sådant här och jag älskar att prata med andra drivna kvinnor som vill framåt i livet och vågar drömma stort. 
 
Grejen är den att jag ser träning som både mental och fysisk träning. Att leva ett sunt liv med bra mat, smarriga mellanmål, fysisk aktivitet och ett ständigt jobb med det mentala gör att i alla fall jag blir mer stabil i mig själv vilket främjar mitt entreprenörskap. 
 
Jag ska ikväll ha möte tillsammans med en tjej jag utsett till administratör i gruppen om hur vi kommer lägga upp detta framöver.
 
 
Håll ögonen öppna för nu kör vi! Någon annan än jag som är peppad? 
 
 
 
Allmänt, Inspo, Jobb, Personlig Utveckling, Psykisk ohälsa, Samarbeten | |
#1 - - ISA:

men hallå!! bästa ju, vill vara med! älskar pepp och tanken på att göra saker i grupp :D

Svar: ISA! Klart att du ska vara med! Ansök på fejjan, eller adda mig först; sofiafrisk ;)
sofiafrisk.se

#2 - - Miranda:

Så uppstår den eviga frågan i mitt huvud igen, varför bor jag inte i Stockholm!?!?! SÅ BRA E DU!
Kramisar.

Svar: Miranda <3 Det undrar jag också ;) MEN... Denna kommer att gå ut i hela Sverige och hör o häpna, jag vill boka ett möte med dig, har lite idéer här på gång! PUSSSSSS
sofiafrisk.se

#3 - - Miranda:

ÅH!! Du vet var du hittar mig, ser fram emot det!! <3

Svar: Yes I do ;)
sofiafrisk.se

Upp