DET DÄR LILLA EXTRA!

 
 
 
God kväll finingar!
 
Jag tänkte visa upp vad jag möttes av när jag träffade Stina, en av mina absolut närmaste vänner, idag på lunchen när vi skulle fota en dagens och hinna snacka lite. En fin liten påse som var fylld med gelehjärtan med ett kort där det stod "Oh, I like you" och en klubba som det stod "KRAM" på. Det gjorde mig SÅ himla glad, att hon hade tänkt på mig och liksom bara ville ge mig något litet för att visa sin kärlek till sin bästa vän på alla hjärtans dag. Jag tänker då hur en liten, liten grej som man själv kanske inte tycker är så märkvärdig kan göra en annan människa glad. Det som var grejen var också att jag hade känt av ångestkänningar på förmiddagen och var lite upp och ner i humöret och så möts man av Stina som kramar om en och ger en denna lilla gåva, det värmde mitt hjärta. 
 
Appropå Stina och vänskap är det en helt magisk relation. Vi har kommit varandra så himla nära på bara några månader. Hon kontaktade mig efter att ha sett It-girls, webbtv-serien där jag var med i våras. Det visade sig att hon var med året innan och jag kände igen henne. Vi tog en fika och det visade sig att vi hade mer än mode gemensamt. Idag är hon den person som förstår mig som ingen annan gör och skrattar åt lika tråkiga grejer som jag själv gör och är bland den mest kreativa och mest ärliga människa jag känner. 
För mig handlar inte vänskap om vem man har känt längst tid utan snarare vad man får i utbyte mellan varandra, tillit och mängder av skratt. 
 
Håller ni med mig? 
 
Kärlek till er och glöm inte att visa varandra kärlek varje dag, även om det inte är alla hjärtans dag (som för mig för övrigt är en komersiell dag där detaljhandeln ska tjäna så mycket pengar som möjligt). 
 
 
Allmänt, Personligt | |
#1 - - spinkfinger:

Jag håller med! Jag har några vänner som jag känt hela livet men som tagit så himla mycket energi. Och vi har glidit ifrån varandra mer och mer sedan jag började säga ifrån. Förr kändes det lite som ett "tvång" att vara nära vänner just på grund av att vi känt varandra hela livet. Men man förändras, sånt är livet! Jag har så många andra fantastiska människor i mitt liv :D

Svar: Hej Spinkfinger!
Jag håller helt med dig, jag hade samma typ av "dåliga samvete" och träffade de endast för att jag "borde göra det". Jag fick liksom inte ut någon positiv energi utav det och tillslut så rensade jag bland mina vänner och bekantskaper vilket var otroligt skönt.

Man växer ifrån varandra, och hittar andra vänskaper som är mer som en själv.

Tack för att du delade med dig :) Stor kram!!
sofiafrisk.se

#2 - - stinas.itgirls.se:

Så glad att du är min vän och att vi fann varandra! ♥ vill verkligen att du ska veta det och känna det 😍

Svar: JAG MED ÄLSKLING! <3 Du är min soulmate och jag kommer aldrig att släppa dig!TACK för att du är du!
sofiafrisk.se

Upp