CRAVINGS <3

 
 
Jag är helt insöad på linne och beiga och ljusgråa färgskalor som ovan - alltså hur fint är det inte? Besatt och har starka cravings på MASSOR av inredning just nu. SÅ mycket pepp på den men mindre pepp för min plånbok, haha.
 
Jag vet att jag är sämst just nu på att uppdatera flitigt men jag har haft deadline på jobbet vilket betyder jobb konstant i princip. Det har blivit mycket tidiga mornar och sena kvällar på kontoret vilket gör att bloggen TYVÄRR hamnar lite åt sidan dagar som dessa. Och på köpet har jag (smart som jag är) och med min energi gjort grejer VARENDA dag efter jobbet. Middagar med vänner, häng med grannar, häng med H, AW med kollegor och såklart mys med vovvi! 
 
Annars då? Just nu njuter jag verkligen av egentid hemma med Coco bara. Jag har städat undan sedan veckans trevligheter, hällde upp ett glas rött och gjorde mig en charktallrik med halloumiost, dadlar och digestivekex - mums. Jag VET så väl att jag mår som bäst när jag har dessa lugna kvällar och hinner andas och ta hand om mig själv så det var bara bra att Stina avbokade kvällens häng (Sorry Stina men det var nog bäst för oss båda, haha). 
 
Imorgon är det möbelmässan och i helgen drar jag ner till Göteborg med Linnea och Co för en businesstrip - KUL!
 
Vi hörs mer imorgon - och då ska jag ta massa outfitbilder och fota från mässan - missa inte!
 
Ni är bäst!
 
 
 
 
Allmänt, Home, Inredning, Jobb, Personligt | |
Upp