BOOST YOURSELF ★

 
 
 
 
 
 
 
Jag har under det senaste året som gått, verkligen insett vissa saker och jag hart lärt känna mig själv såå mycket bättre. För ca tre år sedan började jag ju må väldigt dåligt men det är egentligen det senaste året som jag har utvecklats mest - personlighetsmässigt alltså. Jag har förändrat mitt mindset, hur jag ska agera för att ta hand om mig själv på bästa sätt, vad jag mår bra av och hur jag ska tackla min ångest och vara så pass lycklig det bara går att bli. Sedan är ju ingen människa konstant lycklig, nej självklart inte, men att i så pass stor mån det går att vara lycklig - det är något jag verkligen eftersträvar och i dagens skrivande stund mår jag väldigt, väldigt bra. Jag ÄR lycklig. 
 
Men hur tänker jag då? Jag tänker bland annat på hur jag ska ta hand om mig själv på bästa möjliga vis. Bland annat startar jag dagen med att gosa och ge och få kärlek av min lilla hund Coco, det ger en otrolig känsla och det finns inget bättre sätt att starta dagen på. Därefter går jag ut med henne så att hon får kissa och bajsa vilket innebär att jag sedan kan göra kaffe och frukost i lugn och ro, sätta mig framför nyhetsmorgon och svara på mail och blogga utan att känna stress = VIKTIGT! Efter det tar jag en runda med Coco igen, en längre sådan, där vi brukar kasta pinnar, hon får springa lös och vi leker och går en ganska rask runda i kvarteren här omkring, i Vinterviken som jag bara älskar och både hon och jag får stor stimulans. Efter det kan jag fortsätta jobba och göra kaffe och äta något mellanmål i lugn och ro med en sovandes och nöjd hund bredvid mig. 
 
Detta är ett exempel på hur jag älskar att starta mina dagar, vare sig det är helg eller vardagar, det är en superbra rutin och jag mår verkligen bra av den. Självklart kan jag inte göra detta varje dag då det är annat jobb, möten och aktiviteter som behöver göras men i alla fall ett par-tre dagar i veckan är målet med den här rutinen. 
 
En annan viktig del för mig är att ha det fint omkring mig hemma, det är såååååå otroligt viktigt för mig, vardagsglädje deluxe och om det inte är fint och städat hemma och jag inte känner mig nöjd så blir jag betydligt mer oproduktiv och lat = FAIL. Därför förespråkar jag alltid att köpa fina blommor, fina detaljer och ha det fint runt omkring en för att nå ett maximalt vämående. Vem har sagt att materiella ting inte kan få en att må bra? Till exempel servetterna på bilderna ovan, de kostar 20 kronor på HM HOME och bara en sådan liten detalj boostar i alla fall mig massor! Håller ni med? 
 
MAT. Mat för mig är väldigt viktigt och påverkar mig extremt mycket hur jag mår. Det påverkar mig även mycket i humöret om jag inte äter regelbundet då mitt blodsocker dippar totalt. Jag är en riktig gottegris som älskar choklad, chips, hamburgare, godis, godsaker osv. Däremot älskar jag även att äta nyttigt, sunt och fräscht. Ja, jag är en antingen eller människa, som i det mesta i mitt liv, jag är rätt svart eller vit ofta. Antingen äter jag supersunt och tränar massor eller så kan jag vända totalt och äta massa skit och inte träna. Detta är något jag jobbar med varje dag för att få en mer balans i mitt välmående gällande mat och träning. 
 
Känner ni igen er? Hur gör ni för att boosta er själva? Hur tacklar ni era ups and downs? Tell me!
 
LOVE, S
 
 
 
Allmänt, Hälsa, Mat, Personlig Utveckling, Personligt | |
Upp