BÄSTA FÖDELSEDAGEN <3

 
God morgon finisar!
 
Jag hoppas att ni har haft en MAGISK helg, för det har jag, minst sagt! I fredags fyllde jag år, 28 hela år, och jag älskar det. Det var även min sista dag på kontoret då jag sagt upp mig vilket blev en underbar dag med världens bästa kollegor som hade köpt bakelser, födelsedagshatt, tänt ljus, fick avskedspresenter osv - det är dem jag kommer sakna, inte själva jobbet, haha. Jag, Amanda, Evelina, Carl och Rasmus körde en supermysig (men stressig) lunch på Grodan och vid 16.00 var det fredagsfika styrt av RUM DESIGN-redaktionen som var amazing! Vår vd höll en liten avskeds och födelsedags-skål för mig och sedan lättade jag av efter att ha kramat varenda person på jobbet. 
 
Amanda kom till mig vid ca 18.00 och vid 19.30 anlände resten av brudarna för födelsedagspartaj hos mig. MAGISKT att ha sina bästa vänner på ett och samma ställe liksom. Jag fick helt magiska presenter (det var inredningstema a la HM HOME, så ja de känner mig rätt bra, haha). Det var riktigt mycket girlpower med TJEJSNACK deluxe, grym musik, massa bubblor och goda snittar. Vid 00-tiden drog vi ut och hade en riktigt rolig kväll som avslutades hemma hos Evelina där vi skulle kolla på Braidsmades men somnade efter typ 5 minuter, haha. 
 
Lördagen spenderades med frulle hemma hos pappa där jag hämtade Coco och på eftermiddagen var det dags för släktkalas för mig och Mikael (min tvillingbror) vilket var suuuupermysigt! Kvällen avslutades hemma hos Evelina med pizza, godis och serier. 
 
Jag är verkligen SÅ tacksam över livet för tillfället, alltså jag älskar verkligen min tillvaro och jag kan inte nog förklara min tacksamhet för mina älskade vänner och familj! 
 
LOVE, S
 
 
 
 
Allmänt | |
Upp