BOOST YOURSELF ★

 
 
 
 
 
 
 
Jag har under det senaste året som gått, verkligen insett vissa saker och jag hart lärt känna mig själv såå mycket bättre. För ca tre år sedan började jag ju må väldigt dåligt men det är egentligen det senaste året som jag har utvecklats mest - personlighetsmässigt alltså. Jag har förändrat mitt mindset, hur jag ska agera för att ta hand om mig själv på bästa sätt, vad jag mår bra av och hur jag ska tackla min ångest och vara så pass lycklig det bara går att bli. Sedan är ju ingen människa konstant lycklig, nej självklart inte, men att i så pass stor mån det går att vara lycklig - det är något jag verkligen eftersträvar och i dagens skrivande stund mår jag väldigt, väldigt bra. Jag ÄR lycklig. 
 
Men hur tänker jag då? Jag tänker bland annat på hur jag ska ta hand om mig själv på bästa möjliga vis. Bland annat startar jag dagen med att gosa och ge och få kärlek av min lilla hund Coco, det ger en otrolig känsla och det finns inget bättre sätt att starta dagen på. Därefter går jag ut med henne så att hon får kissa och bajsa vilket innebär att jag sedan kan göra kaffe och frukost i lugn och ro, sätta mig framför nyhetsmorgon och svara på mail och blogga utan att känna stress = VIKTIGT! Efter det tar jag en runda med Coco igen, en längre sådan, där vi brukar kasta pinnar, hon får springa lös och vi leker och går en ganska rask runda i kvarteren här omkring, i Vinterviken som jag bara älskar och både hon och jag får stor stimulans. Efter det kan jag fortsätta jobba och göra kaffe och äta något mellanmål i lugn och ro med en sovandes och nöjd hund bredvid mig. 
 
Detta är ett exempel på hur jag älskar att starta mina dagar, vare sig det är helg eller vardagar, det är en superbra rutin och jag mår verkligen bra av den. Självklart kan jag inte göra detta varje dag då det är annat jobb, möten och aktiviteter som behöver göras men i alla fall ett par-tre dagar i veckan är målet med den här rutinen. 
 
En annan viktig del för mig är att ha det fint omkring mig hemma, det är såååååå otroligt viktigt för mig, vardagsglädje deluxe och om det inte är fint och städat hemma och jag inte känner mig nöjd så blir jag betydligt mer oproduktiv och lat = FAIL. Därför förespråkar jag alltid att köpa fina blommor, fina detaljer och ha det fint runt omkring en för att nå ett maximalt vämående. Vem har sagt att materiella ting inte kan få en att må bra? Till exempel servetterna på bilderna ovan, de kostar 20 kronor på HM HOME och bara en sådan liten detalj boostar i alla fall mig massor! Håller ni med? 
 
MAT. Mat för mig är väldigt viktigt och påverkar mig extremt mycket hur jag mår. Det påverkar mig även mycket i humöret om jag inte äter regelbundet då mitt blodsocker dippar totalt. Jag är en riktig gottegris som älskar choklad, chips, hamburgare, godis, godsaker osv. Däremot älskar jag även att äta nyttigt, sunt och fräscht. Ja, jag är en antingen eller människa, som i det mesta i mitt liv, jag är rätt svart eller vit ofta. Antingen äter jag supersunt och tränar massor eller så kan jag vända totalt och äta massa skit och inte träna. Detta är något jag jobbar med varje dag för att få en mer balans i mitt välmående gällande mat och träning. 
 
Känner ni igen er? Hur gör ni för att boosta er själva? Hur tacklar ni era ups and downs? Tell me!
 
LOVE, S
 
 
 
Allmänt, Hälsa, Mat, Personlig Utveckling, Personligt | | Kommentera |

FÖRSTA RIKTIGA DAGEN SOM EGEN

 
 
 
 
 
 
 
GOD MORGON TISDAG!
 
Idag är första "riktiga" dagen som egenföretagare och i frihet. Jag var så jäkla trött och oproduktiv igår så jag såg det fortfarande som helg, haha lyx! 
Jag älskar att jag har sagt upp mig, lätt bästa beslutet i år (och det är bara februari liksom, hur bra kan det bli?) haha! 
 
Jag ska nu gå igenom mailen, dricka upp mitt kaffe och sedan styra upp lite projekt. Efter det blir det en prommis med Coco och i eftermiddag ett pass på gymmet. Nu kör vi - följer ni med mig?
 
LOVE, S
 
 
Allmänt, Home, Hälsa, Inredning, Inspo, Jobb, Mat, Personlig Utveckling | | Kommentera |

BÄSTA FÖDELSEDAGEN <3

 
God morgon finisar!
 
Jag hoppas att ni har haft en MAGISK helg, för det har jag, minst sagt! I fredags fyllde jag år, 28 hela år, och jag älskar det. Det var även min sista dag på kontoret då jag sagt upp mig vilket blev en underbar dag med världens bästa kollegor som hade köpt bakelser, födelsedagshatt, tänt ljus, fick avskedspresenter osv - det är dem jag kommer sakna, inte själva jobbet, haha. Jag, Amanda, Evelina, Carl och Rasmus körde en supermysig (men stressig) lunch på Grodan och vid 16.00 var det fredagsfika styrt av RUM DESIGN-redaktionen som var amazing! Vår vd höll en liten avskeds och födelsedags-skål för mig och sedan lättade jag av efter att ha kramat varenda person på jobbet. 
 
Amanda kom till mig vid ca 18.00 och vid 19.30 anlände resten av brudarna för födelsedagspartaj hos mig. MAGISKT att ha sina bästa vänner på ett och samma ställe liksom. Jag fick helt magiska presenter (det var inredningstema a la HM HOME, så ja de känner mig rätt bra, haha). Det var riktigt mycket girlpower med TJEJSNACK deluxe, grym musik, massa bubblor och goda snittar. Vid 00-tiden drog vi ut och hade en riktigt rolig kväll som avslutades hemma hos Evelina där vi skulle kolla på Braidsmades men somnade efter typ 5 minuter, haha. 
 
Lördagen spenderades med frulle hemma hos pappa där jag hämtade Coco och på eftermiddagen var det dags för släktkalas för mig och Mikael (min tvillingbror) vilket var suuuupermysigt! Kvällen avslutades hemma hos Evelina med pizza, godis och serier. 
 
Jag är verkligen SÅ tacksam över livet för tillfället, alltså jag älskar verkligen min tillvaro och jag kan inte nog förklara min tacksamhet för mina älskade vänner och familj! 
 
LOVE, S
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp